Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-χρονολογία-Kounice-2010 . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Χρονολόγιο Kounice 2010
Οι παρατηρήσεις με βάση machinely Ηχογραφημένο ηλεκτρικών εκκενώσεων, μόνο σε ένα χωράφι με σιτάρι
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά

  - Αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας

Πήρα μια μεγάλη υποστήριξη από τους γονείς μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Δεν μου πεις ήμουν ηλίθια? Μου είπαν ήμουν αστείος. J.Carrey
Το αστείο είναι πολύ σοβαρό πράγμα. W.Churchill
Κάθε κορίτσι μπορεί να είναι λαμπερό. Το μόνο που έχετε να είναι σε στάση ακόμα και να εξετάσουμε ηλίθιο.     Hedy Lamarr

Περικοπή κύκλους , Περικοπή εικόνων, Kounice2010 χρόνο εξέλιξης

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Πρόοδος ώρα

 

μερικές σημειώσεις για την παρούσα

 

Το σιτάρι, που περιμένει εδώ και πολύ καιρό ... (Ισχύει επίσης για την ιστοσελίδαOstrá, Πάνω από την πίστα, κριθάρι που βρίσκεται μετά από δύο εβδομάδες, το σιτάρι αρχίζει να ξαπλώνουν μετά από μια σειρά μηνών)

 

Lightning εντοπίστηκαν στις ... Περίπου στο ... CEST ώρα, Πολικότητα ...

... περίπου το GPS, το σημερινό ... Χιλιάδες αμπέρ

 

ήταν ένα είδος νέφους - εδάφους, CG

 

κατά την πρώτη επίσκεψη στην τοποθεσία του ... εξακολουθεί να στηρίζεται στο γήπεδο, ούτε μια λεπίδα (foto)

 

fέως την επόμενη επίσκεψη σε πρώτης Αυγούστου του 2010 που ακολουθείται από "ομολογία του εγκλήματος», το συνολικό ποσό των κατατέθηκε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) επιφάνειες βρέθηκε πολύ κάτω του 1% της συνολικής καλλιεργήσιμης έκτασης (μερικές δεκάδες τετραγωνικά μέτρα από Περισσότερα από 15 εκτάρια)

 

f8 Αυγούστου 2010 Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του ήδη κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) λίγα τοις εκατό της περιοχής, όπως φαίνεται από τις συνημμένες εικόνες στον τομέα της απαλλαγής αστραπή ...

 

Επίσης πιθανό ότι ήταν κάποια ενέργεια που προκαλείται στα ίχνη τρακτέρ (γραμμές τραμ), ακόμη και αν αυτό θα συμβεί επίσης Κατά τη διάρκεια των κύκλων των καλλιεργειών αστραπή τύπου, αλλά για τώρα είναι πραγματικά ακριβώς ένα Κοίμηση της Θεοτόκου. Στο διπλανό πεδίο (Kounice Β) Ενδείκνυται καλλιέργεια flash κύκλους, η καλλιέργεια επίσης ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος. Φυσικά, είναι πιθανό ότι το πεδίο Β (γιατί είμαστε απλά Β?) Επηρεάστηκε από ένα παράλληλο βραχίονα του αστραπή, που έπληξε Kaunitz Α. Τα κοστούμια απόσταση ανοχή, η παράλληλη χτύπημα του βραχίονα μπορεί να είναι οτιδήποτε μέχρι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά. Ακριβώς όπως είναι πιθανό ότι αστραπή, που αναγνωρίζεται ως αγρογλυφικά τύπου, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε ένα μικρό ποσοστό μπορεί να εμφανίζουν κάποια επίσης Χαρακτηριστικά του τύπου CG. Επιπλέον, θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο Κατά τη διάρκεια καταιγίδας που να μην παρακολουθείται.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ελήφθησαν στον τομέα Kounice C (δυτική κατεύθυνση προς Poříčany δεξιά από το δρόμο, και πάλι το σιτάρι, η απόσταση των περίπου απαλλαγή 1000 έως 1200 m από τη δυτική άκρη του χωριού), αλλά Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη του Kounice ήδη συγκομισθεί.

 

Περιγράφεται χρόνος καθυστέρησης είναι ακόμα πολύ smaller.These κατά τοποθεσία Ostrá, Κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή (περίπου 50 μ.), όπου διήρκεσε για περίπου 4 μήνες πριν από σιτάρι λυγισμένα μέχρι το έδαφος. Γειτονικές τομείς του κριθαριού (νότια από το σιδηροδρομικό) υπάκουα ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) για περίπου μία εβδομάδα με 14 ημέρες "μετά το γεγονός." Φυσικά δεν είναι όλα, αρχικά μόνο δεκάδες τετραγωνικά μέτρα, τότε εκατοντάδες χιλιάδες και, τέλος, (και υπολογίζεται μεταξύ 10-15% της συνολικής έκτασης καλλιεργειών). Τεκμηριωμένη, πολλές φωτογραφίες, οι εικόνες θα προστίθενται σταδιακά στη σελίδα Ostrá.

 

Ενδιαφέρον είναι δυνατόν να δούμε την σελίδα Συγκριτική Πεδίο των καλλιεργειών , όπου τοποθετούνται αντικείμενο φωτογραφίες του τομέα κριθάρι (Benátecká Vrutice) όπου εμφανίζονται δεν χτύπησε κανένα κεραυνό Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους.

 

 

Σελίδα υπό κατασκευή

Κάποια μερική τώρα πληροφορίες μπορούν να βρεθούν για παράδειγμα σε ορισμένες σελίδες περίληψη.  αγρογλυφικά - η ​​κατανόηση είναι κυρίως τώρα μία από τις πιο εκτεταμένες σελίδα. Ένα άλλο αρκετά Περιεκτική πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στους συνδέσμους από τη σελίδα κείμενα . Υπάρχουν συνδέσεις με ορισμένες δημοσιευμένα κείμενα. Επίσης κάποια ακόμα αδημοσίευτη, δηλαδή κάποια έκδοση προεπισκόπησης. Άλλες δοκιμές Unsorted Τοποθετημένο εδώ . Τα κείμενα θα είναι φυσικά προστίθενται συνεχώς.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Σιτάρι τομέα - και η καταγραφή των αστραπή γραμμές του μαγνητικού πεδίου

Συγκλονιστικές, αμηχανία, έκπληξη, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά επίσης μάτι-άνοιγμα ομοιότητα

Σιτάρι τομέα - ρεκόρ των γραμμών του μαγνητικού πεδίου που παράγεται από την απαλλαγή αστραπή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αμπέρ (γνωστά πειράματα σχολείο - κατ 'ανώτατο όριο από 20 έως 30 αμπέρ)

 

  

Ακριβώς τη στιγμή της ροής μέσω των κεραυνών κοτσάνια καλαμποκιού και προκαλείται Διευθύνει (ιονισμένου αέρα, εκκένωση κορώνας) ηλεκτρικά ρεύματα. Χάρη σε αυτή στελέχη και άλλα μέρη του φυτού μπορεί να εμφανίζουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

Το όλο πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι ανόητοι και φανατικοί είναι πάντοτε τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους, και σοφότεροι άνθρωποι τόσο γεμάτη αμφιβολίες.  B.Russell
N.Bonaparte: Η ανθρώπινη φυλή διέπεται από τη φαντασία του.   
Έχω μια τέλεια θεραπεία για τον πονόλαιμο: κόβουμε. Άλφρεντ Χίτσκοκ
z