Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-cronologie-Kounice-2010 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Cronologia Kounice 2010
Observații bazate pe descărcările electrice machinely Înregistrare, doar într-un câmp de grâu
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agricultura Cercuri

  - Site-ul de traducere automată

Am o mulțime de sprijin din partea părinților mei. Asta e singurul lucru mereu am apreciat. Ei nu mi-au spus ca am fost prost; Mi-au spus ca am fost amuzant. J.Carrey
O glumă este un lucru foarte grav. W.Churchill
Orice fata poate fi plin de farmec. Tot ce trebuie să să stea pe loc este si arata prost.     Hedy Lamarr

Cercuri , peisaje Agricultura, Kounice2010 timp de evoluție

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Progress Timpul

 

unele note pentru prezenta

 

Grâu, care este în așteptare pentru o lungă perioadă de timp ... (Se aplică și pentru site-ulOstrá, Deasupra liniei, orz situată după două săptămâni, grâu începe să se întindă după o serie de luni)

 

Trăsnet detectat pe ... Aproximativ la ... CEST oră, polaritate ...

... cca GPS, curent ... Mii de amperi

 

a fost un tip de nor - sol, CG

 

la prima vizită la site-ul de ... încă se odihnesc pe teren, și nici nu o lamă (foto)

 

fpână la următoarea vizită la o august 2010, urmat de "mărturisire a crimei", suma totală a depus `va fi (deteriorate, slăbite) suprafețe a fost găsit cu mult sub 1% din suprafața totală (mai multe zeci de metri pătrați de mai mult de 15 hectare)

 

f08 august 2010 În timpul unei vizite de deja depusă `va fi (deteriorat, slăbit) puțini la sută din suprafața văzută din imagini atașate în domeniul de descărcare de gestiune fulger ...

 

De asemenea, a fost posibil ca o parte a energiei induse în urmele tractorului (linii de tramvai), chiar în cazul în care s-ar întâmpla de asemenea În cercuri trăsnet de tip, dar acum este într-adevăr doar o presupunere. Pe teren adiacent (Kounice B) Indicat culturi blitz cercuri, cultura de asemenea a fost culcat pe pământ. Desigur, este posibil ca domeniul B (de ce suntem doar B?) A fost afectat de un braț paralel de fulger, care a lovit Kaunitz A. costume de toleranță la distanță, lovit brațul paralel poate fi ceva de până la aproximativ un kilometru distanță. Așa cum este posibil ca fulgerul, identificat ca fiind cercuri de tip, în unele cazuri, într-un procent mic poate manifesta unele caracteristici de asemenea de tip CG. În plus, ar putea întâmpla ceva în timpul unei alte furtuni care nu a fost monitorizat.

 

Mai multe fotografii au fost luate în Kounice domeniul C (direcția vest, spre dreapta Poříčany din drum, din nou grâul, distanta de cca descărcarea de gestiune 1000 - 1200 m de la marginea de vest a satului), dar asta a fost a doua vizită a Kounice deja recoltate.

 

Timpul de întârziere descris este încă smaller.These mult împotriva localitate Ostrá, În apropierea liniei de cale ferată (aproximativ 50 m), în cazul în care aceasta a durat timp de aproximativ 4 luni înainte de grâu aplecat la pământ. Domenii învecinate de orz (la sud de calea ferată) loial aplatizată (deteriorat, slăbit) pentru aproximativ o săptămână la 14 zile "de la eveniment." Desigur, nu toate, inițial doar de zeci de mp de metri, apoi sute si mii (și în final estimat între 10-15% din suprafața totală a culturilor de camp). Documentate, multe fotografii, imaginile vor fi adăugate treptat pe pagina Ostrá.

 

Interesant este posibil să se uite la pagina de Câmp culturilor comparativ , în cazul în care sunt plasate fotografiile obiect de câmp orz (Benátecká Vrutice) în cazul în care nu par a lovit nici un fulger parcursul întregului an.

 

 

Pagina în construcție

Unele informații parțiale acum pot fi găsite, de exemplu, pe paginile sumare Anumite.  cercuri - înțelegerea principal este acum una dintre cele mai ample paginii. Un alt informatii destul de cuprinzătoare pot fi găsite pe link-urile din pagina Texte . Există link-uri la unele texte publicate. De asemenea, unele încă nepublicate, adică o versiune preview. Alte teste sunt nesortate Localizare aici . Textele vor fi, desigur, adaugă continuu.

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Câmp de grâu - și înregistrarea liniilor de câmp magnetic de trăsnet

Șocant, uimitoare, surprinzătoare, greu de crezut, dar de asemenea ochi-de deschidere similitudine

Câmp de grâu - record de linii de câmp magnetic generat de descărcarea de gestiune trăsnet

Aproape un milion de amperi (experimente cunoscute școlare - un maxim de 20 până la 30 Amperi)

 

  

Exact la momentul fluxului de descărcare de gestiune fulgerul prin coceni de porumb indus si conductie (aer ionizat, descărcării corona) de curenți electrici. Datorită acestei tulpini și alte părți de plante pot manifesta proprietăți electromagnetice.

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

Întreaga problemă cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna atât de sigur de sine, și mai înțelepți oameni atât de plină de îndoieli.  B.Russell
N.Bonaparte: Rasa umană este guvernat de imaginatia sa.   
Am un leac perfect pentru o durere în gât: taie-l. Alfred Hitchcock
z