lightning
Rrathët e drithërave 2013 - Lajme
Lajme në lidhje me rrathët e drithërave gjenden në vende të ndryshme. Rrethanat kushtet lokale.
crop circles
www.bourky.com - shtrëngatat, vetëtima, retë
Teoria e pranuar -
Ne jemi duke punuar edhe për:
RSS feed
This page in english
NASA

Rrathët e drithërave 2013 - Lajme

(Photo icon vepron si një lidhje)Fundit, dhe gjithashtu qarqet e kulture shumë të fundit të sezonit 2013

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Angli

Zhvendos kursorin e miut mbi foto ikona kolonën tregon një imazhe më të mëdha preview klikimeve janë të lidhura në faqen e detajuar të rrethit kulture përzgjedhur - më shumë foto, të mëdha, shënime, detaje shpjegim. Më vonë do të ketë rritje model në substrate terrenit Tokë foto Google. Lidhje nga kolona GPS tregon pozicionin e saktë në Google Maps.

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-08-13 Hackpen-Hill 51.475538, -1.812867 1
2013-08-13 West Kennett 51.408582, -1.849042  1
2013-08-12 Harewell Lane 52.108429, -2.138432  1
2013-08-11 Hackpen Hill 51.47561, -1.819528 1
2013-08-10 Chute Causeway 51.313447, -1.586666  1
2013-08-08 Silbury Hill 51.408984, -1.85947 1
2013-08-06 Monument Hill 51.341557, -1.960663 1
2013-08-01 Stonehenge 51.173034, -1.827039 1
2013-08-01 Roundway HillGPS dihethiqet 1
2013-08-01 Milk Hill 51.367775, -1.84796 1
2013-07-31Gripp Patch 51.31059, -1.883837 1, 2, 3
2013-07-28LimeKiln-Wood 52.689103, -2.515431 1
2013-07-24 Roundway 51.384832, -1.995748 1, 2, 3, 4
2013-07-22 Giant's Grave 51.365657, -1.763375 1, 2
2013-07-16 Hilcott 51.322187, -1.846735 1, 2, 3, 4
2013-07-15 All Cannings 51.350868, -1.863373 1, 2, 3, 4
2013-07-15 Hackpen Hill 51.478233, -1.810776 1, 2. 3
2013-07-13 Evesham 52.127207, -1.844499 1, 2. 3
2013-07-08 West Overton Hill 51.402957, -1.803606 hiqet 1, 2
2013-07-07 Avebury Trusloe 51.419976, -1.865192 1, 2, 3, 4
2013-07-07 Milk Hill 51.36970, -1.853649 hiqet 1
2013-07-06 Broad Hinton 51.513782, -1.821020 1, 2
2013-07-06 Ridgeway 51.426399, -1.827422 1, 2, 3, 4
2013-06-25 Silbury Hill 51.41318, -1.860981 1, 2, 3, 4
2013-06-25 Windmill Hill 51.434083, -1.886376 1, 2, 3
2013-06-23 Horton 51.367206, -1.947004 1, 2, 3
2013-06-22 Stanton St.B. - 2 51.363470, -1.860257   1, 2, 3
2013-06-21 Stanton St.Bernard 51.363470, -1.860257 1, 2
2013-06-21 Yatesbury 51.438412, -1.909622 1, 2, 3
2013-06-09 Stanton St.Bernard 51.36845, -1.859038 1, 2
2013-06-07 Cherhill 51.42681, -1.934885 1, 2
2013-06-02 Alton Priors 51.36246, -1.837609 1, 2, 3, 4

 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Republika Çeke (Sllovakia - SK)

Zhvendos kursorin e miut mbi foto ikona kolonën tregon një imazhe më të mëdha preview klikimeve janë të lidhura në faqen e detajuar të rrethit kulture përzgjedhur - më shumë foto, të mëdha, shënime, detaje shpjegim. Më vonë do të ketë rritje model në substrate terrenit Tokë foto Google. Lidhje nga kolona GPS tregon pozicionin e saktë në mapy.cz. Vini re - (GM) -  Google Maps.

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-07-29Benesov 49.763820, 14.718900 GM 1
2013-07-28Sychrov 50.631636, 15.113899 GM 1
2013-07-22 Rozsec nad Kunstatem 49.537691, 16.462380 GM 1, 2, 3, 4
2013-07-18 Rohozna - Osek 49.306537, 13.963580 GM 1, 2
2013-07-18Drnovice 49.476424, 16.545619 GM 1
2013-07-14 Lipnik - Tlmace (SK) 48.293114, 18.523069 GM 1, 2
2013-07-11 Ustek 50.593803, 14.364988 GM 1, 2

 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Vende të tjera

datavendhapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-08-08 Rusi dihet---
2013-08-07 Holandë Hoeven 51.627928, 4.569550 1
2013-07-30 HolandëStanddaarbuiten, Oudenbosch 51.635493, 4.549711 1
2013-07-29Holandë Stadskanaal, Groningen 53.001674, 6.966049 1
2013-07-28Gjermani Haunsheim 48.591040, 10.372924 1
2013-07-23Poloni Wylatowo 52.595531, 17.975832 1
2013-07-21Belgjikë Rue Lenoir, North East Momalle 50.692097, 5.363797 1, 2
2013-07-16Sllovenia Pecarovci, Pomurska 46.740326, 16.133967 1, 2
2013-07-04Francë Imling near Sarrebourg 48.717969, 7.006732 1
2013-07-03Itali Bienate, nr Milan, Lombardia 45.577054, 8.831225 1, 2, 3, 4
2013-07-03 Zvicra Rheinau, Nr Zurich 47.643792, 8.630853 1, 2
2013-07-01Itali Brignano (Bergamo) 45.540470, 9.664001 1
2013-06-30Itali Cavallo Grigio, Robella, Asti 45.089147, 8.104256 1, 2, 3, 4
2013-06-17Rusi Timashevsk, Krasnodar 45.626667, 39.057778 1
2013-06-09Itali Finale Emilia (Modena) 44.825583, 11.293389 1, 2, 3
2013-06-08Itali Cava Manara (Pavia) 45.106221, 9.110326 1, 2, 3
2013-06-06Itali Barbiano Cotignola, nr Ravenna 44.379637, 11.880791 1, 2, 3, 4
2013-05-22Itali Palazzo, San Gervasio 40.939304, 15.974997 1, 2, 3, 4
2013-05-21SHBAOld Gray Station Road, TN 36.40662, -82.459799 1, 2
2013-06-16Itali Enna, Sicily 1, 2, 3
2013-06-20Itali Cisterna, Latina 1
2013-07-09 Rusi Amber Michurinsky, Krasnodar 1

 

Rrethi i parë kulture, 2013 - Tennessee, Old Gray Station Road, 21 maj

Fotografia Aerial (majtas) të vendosura direkt në Tokë hartë bazë Google (djathtas). Të dy imazhet mund të zgjerohet duke lëvizur miun. Në Google Earth, klikoni mbi të Tennessee.kmz, është e mundur për të manipuluar foton në fushë. Një tjetër foto nga ajri Google - Earth.kmz
(origjinal foto )

 

Rrathët e drithërave 2013 - Lista, rrethanat e gjetjes kushtet lokale

Rrathët e drithërave - Mbretëria e Bashkuar

Rrathët e drithërave Stonehenge 1 gusht 2013

Rrathët e drithërave Milk Hill 1 gusht 2013

Rrathët e drithërave LimeKiln-Wood 28 korrik 2013

Rrathët e drithërave Roundway nr. Devizes 24 korrik 2013

Rrathët e drithërave Giant's Grave, nr Oare 22 korrik 2013

Rrathët e drithërave Hilcott 16 korrik 2013

Rrathët e drithërave All Cannings 15 korrik 2013

Rrathët e drithërave Hackpen Hill 15 korrik 2013

Rrathët e drithërave Evesham 13 korrik 2013

Rrathët e drithërave West Overton Hill 8 korrik 2013

Rrathët e drithërave Avebury Trusloe 7 korrik 2013

Rrathët e drithërave Milk Hill 7 korrik 2013

Rrathët e drithërave Broad Hinton 6 korrik 2013

Rrathët e drithërave Ridgeway 6 korrik 2013

Rrathët e drithërave Silbury Hill 25 qershor 2013

Rrathët e drithërave Windmill Hill 25 qershor 2013

Rrathët e drithërave Horton 23 qershor 2013

Rrathët e drithërave Stanton St Bernard 22 qershor 2013

Rrathët e drithërave Stanton St Bernard 21 qershor 2013

Rrathët e drithërave Yatesbury 21 qershor 2013

Rrathët e drithërave Stanton St Bernard 21 qershor 2013

Rrathët e drithërave Cherhill 7 qershor 2013

Rrathët e drithërave Alton Priors, East Field 2 qershor 2013

 

Rrathët e drithërave - Republika Çeke (Sllovakia)

Rrathët e drithërave Sychrov 30 korrik 2013

(Žďárek, Paceřice, Jeníšovice, Odolenovice)

Rrathët e drithërave Benešov 29 korrik 2013

Rrathët e drithërave Rozseč nad Kunštátem 22 korrik 2013

Rrathët e drithërave Rohozná - Osek 18 korrik 2013

Rrathët e drithërave Drnovice 18 korrik 2013

Rrathët e drithërave Lipník - Tlmače (SK) 14 korrik 2013

Rrathët e drithërave Úštěk 11 korrik 2013

 

Rrathët e drithërave - vendet e tjera

Holandë , Rrathët e drithërave Standdaarbuiten, Oudenbosch 30 korrik 2013

Holandë , Rrathët e drithërave Stadskanaal, Groningen 29 korrik 2013

gjetën të nesërmen pas një stuhi shumë intensive

Poloni , Rrathët e drithërave Wylatowo 23 korrik 2013

Belgjikë , Rrathët e drithërave Rue Lenoir, North East Momalle 21 korrik 2013

Sllovenia , Rrathët e drithërave Pecarovci, Pomurska 16 korrik 2013

Rusi , Rrathët e drithërave Amber Michurinsky, Krasnodar 9 korrik 2013

Francë , Rrathët e drithërave Imling, Sarrebourg 4 korrik 2013

Itali , Rrathët e drithërave Bienate, Miláno, Lombardie 3 korrik 2013

Zvicra , Rrathët e drithërave Rheinau, Zurich 3 korrik 2013

Itali , Rrathët e drithërave Brignano (Bergamo) 1 korrik 2013

Itali , Rrathët e drithërave Cavallo Grigio, Robella, Asti 30 qershor 2013

Itali , Rrathët e drithërave Cisterna, Latina 20 qershor 2013

Rusi , Rrathët e drithërave Timashevsk, Krasnodar 17 qershor 2013

Itali , Rrathët e drithërave Enna, Sicílie 16 qershor 2013

Itali , Rrathët e drithërave Finale Emilia (Modena) 9 qershor 2013

Itali , Rrathët e drithërave Cava Manara (Pavia) 8 qershor 2013

Itali , Rrathët e drithërave Barbiano Cotignola, Ravenna 6 qershor 2013

Itali , Rrathët e drithërave Palazzo, San Gervasio 24. maj 2013

SHBA , Rrathët e drithërave Old Gray Station Road, Tennessee 24. maj 2013

gjeti pranë pranverë të vendosura mbi një taban gëlqeror (Shumë e mirë dhe intensivisht tërheq vetëtimat për shkak të rritjen e lagështia dhe përçueshmëri elektrike shumë më mirë, një nga format natyrore rrufepritës )

 

 

 

 

 

 

Faqe për ju, dhe të gjitha të dhënat janë shqyrtuar me shumë kujdes teorikisht dhe eksperimentalisht

 

Jan Ledecký

 

z