Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригінал чеською мовою - круги-в-зерно-хронологією-Kounice-2010 . Будь ласка, вибачте, помилки машинного перекладу.
lightning
Хронологія Kounice 2010
Спостереження засноване на інструментальному записав грозових розрядів точно пшеничному полі
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Кола на полях - переклад сайту машині

У мене завжди була велика підтримка від моїх батьків, і я був дуже радий. Я ніколи не стверджував, що я був дурний, але я смішний. J.Carrey
Жарт це дуже серйозне питання. Уїнстон Черчілль
Будь-яка дівчина може бути гламурною. Все, що ми просимо від вас стояти на місці і виглядати нерозумно. H.Lamarr

Кола на полях , круги на полях Kounice 2010, еволюцію в часі

PagPh

 

Якщо цікаво, контакти cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kounice 2010 року - часу

 

Поки тільки кілька заміток

 

Пшениці, що він дає час ... (Також відноситься і до сайту Ostrá, Над треком, ячмінь лежить через два тижні, пшениця починає лягати після декількох місяців)

 

Блискавка виявлені на ..., приблизно в ... CEST годин, полярність ...

GPS навколо ... струм ... тисяч ампер

 

це був тип хмара - земля (MZ), англійський хмара на землю, CG

 

при першому візиті до місця ... як і раніше спиратися на поле або stébélko (foto)

 

fдо наступного візиту 1.8.2010 наступним "поверненням до дії», всього знайдено polehlých чиї стебла лежачі на поверхні землі була значно нижче 1% від загальної площі поверхні (кілька десятків квадратних метрів понад 15 га)

 

f8 серпня 2010 під час візиту вже polehlých чиї стебла лежав на землі кілька відсотків від поверхні, як видно з доданого зображення, розряду блискавки в поле буквально "поклав кабель", lépeřečeno кабелі ...

 

Можливо також, що деякі енергія індукується в гуртожитках після трактора (трамвайні колії), і це також може стати MM блискавок типу, але зараз це дійсно просто спекуляція. Вище середнього поля (Кауніц B) флеш-MM було зазначено, також плоскі , лежачого на підлозі. Звичайно, цілком можливо, що поле B (чому ми Беккі?) Потрапив паралельних розряду блискавки, яка вдарила Кауніц А. костюми Толерантність відстані удар може бути що завгодно аж до приблизно милю. Подібно до того, як це можливо, що символ блискавки визначається як ММ в деяких випадках може демонструвати невеликий відсоток і MH типу символів. Крім того, все може статися під час чергової бурі, яка не контролюється.

 

Більш знімки були зроблені в області Kounice C, (західному напрямку на Poříčany праворуч від дороги, знову ж пшениці, відстань розрядів близько 1000-1200 м від західної околиці села), але це був другий візит Кауніц вже зібрано.

 

Описані затримки і раніше набагато меншу площу проти Ostrá, Недалеко від залізничної лінії (близько 50 м), де він взяв на пшеницю Polehla , соломинки нахилився до землі близько чотирьох місяців. Сусідні поля ячменю (південь трек) сплощені , стебла нахилився до землі, слухняно близько тижня до 14 днів "після факту". Звичайно, не всі, спочатку тільки десятки метрів, а потім сотні тисяч і в кінцевому підсумку (разом приблизно 10-15% від загальної площі). Багате документально фотографічно, зображення будуть поступово додаватися на сайт Ostrá.

 

Цікаво, можна подивитися на сторінці Порівняльний польових культур , де фотографії полів ячменю (Benátecká Vrutice), що цілий рік без спалаху втрутився.

 

 

 

 

 

Сторінка в стадії будівництва

Деякі часткову інформацію можна знайти, наприклад, у той час як на деяких сторінках резюме. Один з найбільших цих пір є особливо сторінці Кола на полях - пояснення . Інший відносно докладну інформацію можна знайти за посиланнями зі сторінки текстів . Існують в основному посилання на деякі опубліковані тексти. Крім того, деякі раніше не публікувалися, може бути визначена як показу, демонстрації. Інший набір несортовані текст тут . Тексти, звичайно, постійно збільшується.

 

 

 

Запис безпрецедентні картини силових ліній магнітного поля в полі зерна

Вражаючі, і дивно, що шокують і важко повірити, але очі відкриття подібності

Кола на полях - рекорд силових ліній електромагнітного поля, створюваного розряду блискавки

Поточне значення близько до 10 6 - мільйон ампер (відома школа експерименту від 20 до 30 Ампер)

 

  

Точний момент розряду блискавки проходять через кукурудзяні стебла індукованих Тоді вони принесли (іонізоване повітря, коронний розряд) електричного струму. Вони роблять лопатей та інших частин рослин поводиться як будь-який інший провідник і представлені в таких властивостей електромагнітного моменту.

 

Якщо цікаво, контакти cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сторінка підготовлена ​​для Вас і всі дані дуже ретельно вивчили як теоретично, так і експериментально

 

Jan Ledecký

 

Найбільша проблема з миром в тому, що дурні і фанатики завжди так впевнені в собі, і мудрі люди настільки повні сумнівів.  B.Russell
Конкурс є найбільш контрольованим уявою. N.Bonaparte
Я знаю відмінний засіб для болю в горлі: розріз. Alfred Hitchcock
z