Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglų originalas - pasėlių apskritimai chronologija-Kounice-2010 . Prašome pateisinti bet kokias klaidas, kurias sukelia mašininio vertimo.
lightning
Chronologija Kounice 2010
Pastabas, paremtas machinely užregistruotų žaibo iškrovoms, tiesiog į kviečių lauką
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop circles

  - Svetainės mašininis vertimas

Aš turiu daug paramos iš savo tėvų. Štai vienas dalykas, aš visada vertinamas. Jie negali pasakyti, man buvo yra kvailas, jie man pasakė, kad yra juokinga. J.Carrey
Pokštas yra labai rimtas dalykas. W.Churchill
Bet mergaitė gali būti spalvingi. Viskas, ką jums į į Stovėkite ramiai ir atrodo kvaila.     Hedy Lamarr

Crop circles Crop paveikslėliai, Kounice2010 laiko raida

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Laikas Pažanga

 

kai dabartinė pažymi,

 

Kviečiai, Tai laukia ilgą laiką ... (Taip pat taikomas svetainėjeOstráVirš kelio gulėti po dviejų savaičių, miežių, kviečių prasideda atsigulti po kelių mėnesių serijos)

 

Žaibas aptikta ... Maždaug tuo ... valandos CET, poliškumas ...

... apie GPS, šiuo metu ... Tūkstančiai amperų

 

tai buvo debesis tipas - žemės, CV

 

pirmojo vizito metu svetainėje ... ilsėtis ant lauką ir peilis (foto)

 

fiki į kitą vizitą rugpjūčio 1, 2010 m. po "Išpažintis nusikaltimo", bendra suma iš pateikė "turi būti (sugadintas, Nusilpę) paviršiai buvo rasta kiek žemiau 1% į viso lauko srityje (kelios dešimtys kvadratinių metrų iš daugiau nei 15 ha)

 

fRugpjūtis 8, 2010 rugpjūčio apsilankymo jau pateikė " (pažeistas, susilpnino) srityje, kaip matyti iš pridėtų vaizdų žaibo išleidimo srityje keli procentai ...

 

Pat įmanoma, kad buvo šiek tiek energijos, sukeltas traktoriaus vėžių (tramvajų linijos), net jei taip nutiktų, also Per žaibo tipo Crop circles, bet dabar tai tikrai tik prielaida. Gretimame lauke (Kounice B) nurodė, Crop circles blykstę, pasėlių also buvo gulėti ant žemės. Žinoma, tai įmanoma, kad laukas B (kodėl mes tik B?) Darbui įtakos turėjo žaibas, lygiagrečiai rankos, kad nukentėjo Kaunitz A. tolerancijos atstumas kostiumai, lygiagrečiai rankos smūgis gali būti bet kas iki maždaug kilometro toli. Lygiai taip pat, kaip tai įmanoma, kad žaibas, buvo identifikuota kaip tipo Crop circles kai kuriais atvejais Nedideliam procentui gali eksponuoti keletą taip pat Charakteristikos tipas CG. Be to, gali kažkas atsitikti per kitą audros nebuvo stebimas.

 

Daugiau šūviai buvo lauko Kounice C (į vakarus nuo kelio kryptis link Poříčany teisę, vėl kviečių, atstumas biudžeto įvykdymo patvirtinimo maždaug 1000-1200 m, nuo vakarinės krašto gyvenvietės), bet tai buvo antrasis vizitas į Kounice jau nuimta.

 

Aprašyta uždelsimo laikas dar daug smaller.These nuo vietovės Ostrá, Šalia geležinkelio bėgių (apie 50 m), kur ji truko apie 4 mėnesius prieš kviečių išlenktas į žemę. Kaimyninių miežių laukai (į pietus nuo geležinkelio), pareigingai paplokščias (sugadintas, Susilpnėjusi) apie savaitę iki 14 dienų "po renginio." Žinoma, ne visi, iš pradžių vos kelios dešimtys kv metrų, po to šimtai ir galiausiai tūkstančius (ir nustatytas tarp 10-15% viso lauko pasėlių ploto). Dokumentuota, daug nuotraukų, vaizdai bus palaipsniui pridedama puslapyje Ostrá.

 

Įdomu tai įmanoma pažvelgti į puslapio lyginamosios pasėlyje , kur dedami objekto nuotraukų barley (Benátecká Vrutice) Vaizdo ne nukentėjo jokio žaibo Visus metus.

 

 

Page under construction

Dalinė informacija gali būti pavyzdžiui, dėl tam tikrų suvestinės puslapiuose  Crop circles - suprasti Daugiausia dabar yra viena iš plačiausių puslapyje. Dar gana Išsami informacija gali būti rasta iš puslapio tekstų nuorodos . Yra nuorodos į keletą paskelbtų tekstų. Taip pat kai kurie dar nepaskelbtas, ty kai peržiūros versija. Kiti tyrimai yra pramaišiui Patalpinta čia . Tekstai bus žinoma, nepertraukiamai.

 

 

Jei susidomėjote, kreipkitės į cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kviečių laukas - ir žaibo magnetinio lauko linijas įrašas

Šokiruojantis, akis atveriantis panašumas stulbinantis, nenuostabu, sunku patikėti, bet also

Kviečių laukas - įrašas magnetinio lauko linijų, susidarančių žaibo atleidimą

Beveik vienas milijonas amperų (žinomų mokyklų eksperimentų - nuo 20 iki 30 amperų didžiausi)

 

  

Tiksliai žaibo išlydžio metu kukurūzų stiebai, atsirandančius ir tyrimai (jonizuotas oras, Corona išskyros) elektros srovės tekėjimo pro. Kad kotelių ir kitų augalų dalių dėka gali parodyti elektromagnetinių savybių.

 

Jei susidomėjote, kreipkitės į cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šis puslapis buvo parengta, ir visi faktai ir teorijos, pateikta čia buvo labai kruopščiai ir atidžiai išnagrinėti išsamiai eksperimentiškai

 

Sau Ledecky

 

Visa problema su pasauliu yra ta, kad kvailiai ir fanatikai visada taip užtikrinti savimi, ir išmintingesnė žmonės taip pilni abejonių.  B.Russell
N.Bonaparte: Žmonija Reglamentuoja savo vaizduotę.   
Turiu puikus išgydyti gerklės skausmas: nukopijuokite jį. Alfredas Hitchcockas
pz